http://bbrallis.blogg.se/

FINNS NU PÅ
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/
http://bbrallis.blogg.se/

håller på med ny blogg!

Jag och therese ska skaffa en blogg tillsammans..

''funderar..funderar lite till..funderar så det luktar bränt''

NU ÄR DET SÅ HÄR ATT..
haha nej jag skoja! :) men jag och min älskade vän Therese ska kanske skaffa en blogg tillsammans.. men jag vet inte riktigt.. vi får se om vi gör det :) 
men jag tror vi gör det.. kanske? vet inte.. eller..jo..ne..jo..jo!..kanske..

men medans jag funderar så ska jag lägga mig i min säng och kolla på 

trassel:
Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigt trasslig resa.


du är allt för mig!

underbara Fredric har släppt sin nya singel!
ftherex - allt för mig.

åh gud! den är så jävla bra, kanske lyssnar på den om, om, om & om, om, om igen! visst.. jobiigt och lyssna på samma låt hela tiden? eller hur? men nej, inte denna låt. underbar
lyssna så förstår ni nog varför jag tycker de! :D


chacha, trocadero här?

hej! :) kom nyss hem från skolan, vilket var skönt, sitter och ska göra lite designers just nu.. ni vet vell att jag gör dom gratis?! :D 



iallafall, så på vägen hem följde sophie med mig hem. för hennes mamma jobbar ända till halv 5 och hon bor i järbo, så hon skulle ha skjus hem och orka inte sitta kvar i skolan, så hon gick med mig hem :) Hon fyller faktiskt år imorgon! hon blir 15 år som mig då! grattis i förväg eller hur man säger..

Förstår ni hur halt det är ute eller? jag och sophie halka kanske..hm..13gånger?! åh herregud..
men hon kom hem, tog en godis av min lillebror och gick in i mitt rum, tänkte ta med sig mina kilklackar hem och allt?! hon var hel galen. 

men nu har hon åkt hem och jag har en massa designers att göra! :)

det var fortfarande en bild som du har gjort som var så häääääääääär liten och märktes knappt.. Jag tyckte om den och vela ha den på min blogg, så jag la den på min, jag såg tyvärr inget om att det stod ''ta ingen bild av mig'' och bakgrunden, den hade inte ens du gjort. det kan jag lova dig att det hade dom gjort. a, jo, det tror jag också. pinsamt hur du håller på..

dagens fråga - vad önskar du dig?


gosaker och mys!

kom nyss hem från uppvisningen! det var jätte gulligt! små barn som gjorde volter & allt. Jag knäppte en massa kort. men lägger in dom senare för just nu sitter jag och äter gosaker :) popcorn & choklad och dricker trocadero!.. ;) mumsigt!

ska kolla på Brides maids som handlar om:

Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget som hennes brudtärna. Trots att Annie både är kärlekskrank och pank bluffar hon sig genom de dyra och bisarra ritualerna inför bröllopet samtidigt som hon får uppleva konkurrens om den närmaste vänskapen till Lillian.





följer du mig? då följer jag dig!


Jag har skaffat Bloglovin!
så..släng mer än gärna in en kommentar om du börjat följa mig så följer jag dig såklart! :)


''lucia & gymnastik uppvisning''

det där om igår. om polisanmälan och det har jag och diana klart för oss nu att det var bara töntigt att övereagera sådär för hon kom i en''chock'' när hon såg att det var samma bakgrund. & nu vill jag att ni ska veta att jag blir inte arg om ni tar bakgrund eller något från min blogg ni kan ta allt förutom headern på mig själv såklart, för det visar bara att ni har ''intresse'' & tycker om min blogg.. ;) så det blir ingen polisanmälan, men ska jag vara allvarlig så tror inte jag det ens går att polisanmäla? polisen hade skrattat bakom luren.

men det är vell tur att det där är över nu!
ialafall så sitter jag och har nyss blivit väckt av mamma för jag ska börja fixa mig och ska kolla på min lillasysters gymnastik uppvisning! :D dom ska ha lucia och stina ska ha hennes grupp som hon är ledare till.. småbarnen, så gulligt! och vet ni? stinas grupp kom 1:a igår, grattis till dom!

men nu blir det till att hoppa in i duschen.. kramisar på er så länge!

jag är en ''copycat''

Sjukt arg över att - Guzzarnas guzz' - överreagerar just nu!.. :) Jag hade samma bakgrund och en ''Kommentar'' sak som henne? vilket tydligen är HELA designen, och det värsta är att bilderna är borta nu! visst, det kanske inte är kul att jag tog din bakgrund och den andra bilden? hade inte jag heller tyckt, men jag hade inte överreagera som henne och ska ringa polisen imon :) det är bara pinsamt, för bilderna är borta? och jag har bara sånt som är mitt kvar?! 

hon säger:


& nej, jag kom med mina egna ideer med snön och ''boxarna'' i menyn och det.
Alla andra 100 bloggare som har snö på bloggen, har dom också kopierat den gummsan?
ett tips till er andra! ta inte något från någon annans blogg innan att fråga! för det leder till att du kan få en anmälan! 





Äntligen klar!.. :D

Äntligen så är jag klar med den nya jul designen! :) vad tycker ni? blev den bra?
jag tycker iallafall att den ser ganska julig ut och den duger faktiskt! jag har gjort om allt på hela bloggen, så nästa gång jag byter ''tema'' på bloggen är det bara för mig att byta header och så har jag en helt annan design! sjukt bra, slipper man sitta och hålla på 6 timmar som jag har gjort nu..PÅ EN LÖRDAG..INNE..HELA DAGEN.. :(

men.. det vad faktiskt skönt att vara hemma! men, hoppas ni gillar den! :)



design fix..

juljuljul design på g!.. ;)

http://shop.hoofstore.se/

Hoof Store - Nyheter sammarbetar nu med mig och har gett mig en rabattkod som jag ska ge ut till er kära läsare! :D 
här har ni det!

KOD: aaliiices
GER: 15% rabatt på hela beställningen.
GÄLLER: Från idag till och med torsdagen den 15/12

gå in och kika, sjukt snygga saker! :)

Örhänge - Drömfångare Grå/Svart - EA0216

Nya idolen!

världens underbaraste unge sjunger så sjukt bra! rolf fritz hjalmar forslund


inget internet..

ååh...
vi hade inget internet igår.. vilket gjorde att jag inte kunna blogga!.. :( för jag fick lite medelanden om varför jag inte bloggade! så.. där har ni ju svaret! :) aja, kom nyss hem från skolan och längtar tills imon för då är det fredag vilket innebär helg!

men nu vet ni att jag är tillbaka iallafall! 


alice tipsar - www.hoofstore.se

titta runt lite på bloggar och så och har hittat en jätte bra sida med en massa snygga smycken! :D 
jag har faktiskt vissa smycken jag tror jag ska klicka hem faktiskt.. ;) så.. ja, är ni sugna och vet vilken sida?

titta in: Hoof Store - Nyheter

Ear Cuff - Dubbel m Kors
Ear Cuff - Dubbel m Kors - EA0206

Ring - Två löv Silver
Ring - Två löv Silver - RI0036

så kolla in Hoof Store - Nyheter NU! :D


god mat :)

pappa var nyss ute på baksidan och satt en massa lysen så doris kan gå ut där fast det är mörkt!
så nu ser man henne om hon går ut på baksidan iallafall! vilket är bra :) 

mamma har gjort as god mat! visst.. det ser inte alls så gott ut på bilderna.. men det va jätte gott iallafall :) sitter faktiskt och snackar med therese i telefon också :) hon är världens bästa
Jag har inte gjort något idag.. vilket irreterar mig..för.. jag har ju inte gjort nå roligt..
men ska nog ladda ner någon rolig film eller något! 

det va ''risnudlar'' eller vad det heter.. haha och wook! mums :D 


Alice är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om hela  som innehåller:
Overnight spot treatment, Purifying 2 in 1 Mud cleanser/Mask, Daily face wash, Daily purifying toner, Daily moisturiser, Cover stick och Blemish treating moisturiser
vill du läsa mer om produkterna? gå in HÄR!

jag har sett på reklamer att det kommer fram en massa som tipsar om det där och sånt. och jag känner dom som andvänder det här, dom tycker det är toppen! vilket jag också skulle tycka om jag hade det, så, varför inte ta chansen och vara med och tävla? :) 

VILL DU OCKSÅ VA MED OCH TÄVLA OM HELA ACO spotless-serien?
det ända du behöver göra är att:
1.gå in på http://louiselonning.blogg.se/
2.kolla på kategorier och gå in på tävlingar så hittar ni det där och läser hur ni ska göra!
annars har ni en direktlänk här:
http://louiselonning.blogg.se/2011/november/tavling-aco-spotless.html
aja, önska mig lycka till!
:D

jobbigaste dagen på länge

åh gud vilken jobbig dag..! :(
idag när jag kom hem från skolan så satt jag mig och skrev bildanalys och tränade inför engelska provet.. skrev tre sidor med bildanalysen och har tränat på provet och kan allt nästan faktiskt! :) vilket är super bra, och jag har städat och mublera(STAVNING)om hela rummet! så mitt rum ser mycket större ut nu faktiskt! :)

Jag frågade mamma när vi skulle rusta om här hemma? och det blir om några veckor, straxt nu vid jul sa hon! :) vilket är jätte skönt att få det snyggt på rummet.. för jag har ju ljusrosa målade väggar eftersom det var till en mindreårig tjej innan vi bodde här. vi flyttade hit för 2 månader sedan.
och vet ni vad jag fick veta? att ALLA SKA SOVA I ETT RUM.. vi ska göra om alla rum förutom mammas och pappas, för dom har det redan fint. 

så.. det ända rummet vi kan sova i är mammas & pappas, fy.. 5 st i ett rum? och tvättstugan är också ledig här hemma, den ska vi inte göra om, så den också. men vem vill sova i en tvättstuga i 2-4 dagar?! inte jag iallafall.. men pappa skulle kolla på jobbet om vi kunna få hotellrum. vilket skulle vara sjukt mycket bättre än att sova alla i ett rum? åh gud.. 

aja, mitt rum är fint, läxan är gjort. det här känns så himla skönt! :D 



Hjalmar.. haha :D 

vi sitter vid datorn och kollar på smurfarna!


länkbyte


http://juliayes.blogg.se/

http://linneaholmden.blogg.se/


vill du också ha länkbyte med alice?


Länkbyte osv.

Jag bloggar när jag kommer hem från skolan. Har en massa plugg och länkbyten jag ska hinna med!


drar iväg och gör ingenting!

...rubriken..jo, jag ska visste göra något?.. ;) jag och matilda ska vara med kevin :) men vi ska också vara med jacob och jimmie, vi ska åka ner till stan för att vara med dom, men jag skrev att jag skulle åka dirr till stan efter badhuset men det gjorde jag inte haha.. för jag sitter nämnligen hemma! :) för jag hade TES efter idrotten också.. så jag lära gå på den! men matilda gick hem med mig och nu ska vi snart åka.

vi sitter även och lyssnar på underbar musik klicka på spotify ikonen så kommer ni till en grymm låt !


videofyme!

tänkte lägga in alla mina videos sen jag var liten och dom ''nya''! så. kolla! :D
och vet ni vad det bästa är? att jag har tjänat ihop lite slantar på det här! vilket gör det mycket roligare, visst, det är inte mycket pengar alls. men det börjar ju lika något iallafall! :)




Gästbloggning av Matilda!

Halloj alla Alice coola läsare, hur mår ni? :) själv mår jag super bra! haha k bry! ingen fråga liksom!

Idag ska jag och Alice vara med Jalle och Jimmie tror vi sen ska vi träffa Kevin kulkul.
Vi ska iallafall till stan! kanske går till donken också som man jämt gör när man ska till stan, hatar det dära tattarstället men det skiter man vell i xD  Donkenmat in my herat 4-ever typ! :ppppPPpPPpp hahaha shiit hur jag skriver haha jag låter ju knäpp :D men det är jag ju också.. ;)
Gå gärna in på min blogg också! http://matildaskoog.devote.se/ <--- Där hittar ni den! Puss :*


morning..

godmorgon! började skolan 8, hade NO och har nu gått hem för jag har nästa lektion kl 12.30 på badhusen, så jag ska gå till badhuset.. men när jag kom hem så stod min lilla doris vid dörren och vart glad att jag kom hem såklart.. ;) så jag håller på och koka nudlar och kollar på smurfarna

laddade nyss ner den filmen, ska kolla på den innan jag ska iväg till badhuset för att simma! och jag har as ont i magen också.. jag stannar kvar på stan efter badhuset och är med matilda, så ska vi till willys för att hälsa på kevin, men skriver så fort jag kommer hem! 

kolla så gosig hon är

hon ligger och sover medans jag kollar på smurfarna och äter nudlar! :)




LÄNKBYTE


. - sanna

- - Läs,Kommentera & följ-- sigrid



är du också sugen på länkbyte? kommentera

känner mig sjuk..

har kollat klart på alla filmerna nu, jag älskar dom! :D 
och vet ni? jag tycker ni ska följa mig på instagram
jag heter aliceelionora :) 
aja, men iallafall så är jag typ sjuk tror jag.. eller.. jag känner mig lite halft sjuk. så ska vila så jag kan komma till skolan imorgon! och jag har fått jätte mycket nya läsare och sånt! det är ju roligt :) 

sitter och snackar skype med wille och är trött. ska nog stänga ner allt och sova eller något, så sjukt trött! ska göra ett inlägg om ett tips till er från mig och så ska jag göra länkbyte, men efter det blir det sova!

A Cinderella Story

tänkte hämta lite chips och sånt och kolla på 
A Cinderella Story 1, 2 och 3! laddat ner allihopa :) har bara sätt 1an, så, ska bli kul och se dom andra två! men för er som inte sätt har ni en trailer här

1an: Another Cinderella Story Official Trailer - YouTube
2an: A Cinderella Story Del 9 - YouTube
3an:
Just Another Cinderella Story Part 1 - YouTube







''färg'' ''bloggtips'' ''svar på tal''

3 olika saker i ett inlägg

min syster, lillasyster faktiskt, hon har skaffat blogg, så ja.. ni kan ju kolla in hennes blogg! :) 
den hittar ni där -----> Gymnastiken! - Trött - sstinis - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.

och igår färgade ju jag håret mörkare, så jag är mörkbrun, och vissa frågar om jag blev nöjd.. och ja! :D det blev jag! känner faktiskt att jag är ''trygg'' som brunett nu! jag har ju vart blond hela livet, så det känns lite som en annan kan man säga.. vet inte riktigt hur man ska säga så ni förstår.. :( men det är faktiskt svårt att se sig själv dom brunett när man vart blondin!

svar till amanda:
Min mamma köpte den i ullared! men den finns säkert på andra ställen, tyvärr vet jag inte :) 



gårdagen

ja, som ni vet så kom ju matilda hem till mig, och vi gick till vallhovs kiosken och tog bussen där ifrån till rece och satte oss på bussen till gävle som var 20 min sen! när vi va i valbo skulle den vart i gävle.. typiskt bussar, nu förstår jag varför folk blir irreterad om man kommer försen.. jag höll på att få utbrott på xtrafik!..

men vi kom iallafall til gävle runt 19:40 typ, så gick vi och åt god mat på Mc'donalds. vi vart så sugna på deras pommes! älskar dom. men iallafall så åt vi mat och ringde matildas storasyster och kolla om hon kunna komma förbi och säga hej och så. vilket hon gjorde :) sen försvann dom, så kom putte och några till. och vi stod och prata med dom tills dom ska på fest? så, vi stanna kvar i stan och skulle vara med oliver, men så vela vi bara hem sedan för det var så kallt!.. så, satt vi oss och vänta på att bussen skulle komma, så kommer det värsta fyllot och sätter sig brevid oss, men går iväg lika fort som han kom, vilket var tur! men så kommer det en ''raggar'' bil och tutar och säger ''SKÅL BRUDAR'' jag och matilda bara kolla på varandra och skratta och fortsatte prata, men så skriker han igen och igen, tillslut skriker jag skål! men han fortsätter prata och vill att vi svarar, men vi bara skatta och säger ingenting typ..

så dom åkte iväg och så är det tyst, bussen är 30 minuter försenad när vi kollar på klockan
och alla står och längtar tills bussen kommer & alla fryser som tokar! så hör vi att polisen skriker ''POLIS, NER PÅ MARKEN'' Alla vi som stod och vänta på bussen ställer oss upp och undrar vad som händer?! så är det polisen som hoppar ner på en kille och slår han med ''pinnen'' som jag och matilda kallar det, fast det heter vell batong eller något? inte vet jag hur det stavas.. men det var någon fyllo gubbe som var uppkäftig och hade något i handen? som han slängde iväg och sprang med, men vi visste inte vad det va? så låg dom ju mitt i vägen och polisbilden stod mitt i vägen och allt, så såg vi att polisen stoppa bussen!? :o vi blev tokiga för vi visste att vi skulle få vänta ännu längre nu, för den skulle ju åka och byta buss och allt.. åh! tokig jag blev. men tillslut kom bussen. 
1 TIMME OCH 10 MINUTER SEN..

båda vi somnade på bussen hem typ.. så när vi kommer till sandviken hade dom gjort så vi missade bussen till bj ju? så vi lära gå hem trode vi, men vi satt oss på vallhovs bussen hem till matilda :) så packa hon sina saker och vi satt oss framför tv:n och spela wii och hade jätte roligt! :D men tillslut ringer jalle och säger att han och jimmie kunna åka och träffa oss. så dom kom hem till matilda och vi åkte bil med dom till hagaström för att köpa dricka? så åkte vi runt lite och så. tillslut åkte jag och matilda hem. jag la mig i sängen och somna dirr! men hon satt vid min dator, och somnade sedan, så imorse vakna vi samtidigt och reste oss upp samtidigt, det såg så fult ut! haha.. men hon har åkt hem, och jag ligger i sängen typ sjuk känns det som.. tjock i halsen, lite hes och förkyld! 









trötta tjejer!

vi kom nyss hem efter att varit i gävle.. vi är så jävla trötta, ska prata med min prins i telefon nu 
sedan somna och vakna och blogga











färgar håret!

matilda kom nyss hit hem till mig, och hon sitter vid datorn medans jag sitter med färg i håret..! :) 
färgar det mörkbrunt, eftersom man måste färga ett antal gånger om man går från blont till brunt!? eller hur?! så jag sitter nu och det ser ut som det blir svart. andvänder iallafall världens bästa hårfärg MOOD

lägger in bild på resultatet sedan och vissa av er har frågat om jag var blond innan, och ja! det var jag. har vart brunett i 1 månad lite mer, så.. jag slänger även in bilder på när jag var blond så ni får se!
sitter även och dricker ett glas julmust.. utan att matilda vet ;) så hon får inte smaka! ;)





Finalister bloggtävlingen!

nytt brev på min mail! 

jag var ju ''med'' i mylovebaskets tävling..
men jag hann aldrig med att skicka in mitt bidrag.. vilket jag ångra! jag skulle ha skickat in det, för det var inte så svårt att vinna? så.. jag tror faktiskt att jag kanske hade vart med om jag hade satt lite press på er alla läsare att rösta på mig.. ;)

sä här stod det!

Vi vill tacka alla bloggare som kontaktade oss angående bloggtävlingen med Mylovebasket. Mylovebasket har valt ut tio bloggare på Mylovebaskets Facebook-sida . Rösta på bloggaren som du tycker ska få hålla i tävlingen. De fem bloggarna som har fått flest röster nu på måndag klockan 16.00 vinner!


För er som inte kom vidare i tävlingen, så finns en riktigt bra rabattkod på Bubbleroom värd 100 kr längst ner i mailet. Perfekt nu inför jul-shoppingen!
Klicka här för att rösta
så.. ja, tryck för att rösta vilka 5 ni tycker ska vinna! 
fick även en liten rabattkod på 100kr.. ;)


''dagen efter fredagen'' äntligen lördag!

godmorgon på er :) jag slängde tyvärr inte in nå inlägg igår.. vilket vad synd! men iallafall så tog det 9 timmar för mig att bli klar igår, fast 8 av dom timmarna gick åt till datorn, plopp hade suttit och vänta hela dagen, haha stackarn.. :( men jag orkade inte fixa mig! men jag gjorde det till sisst eftersom matilda tjata på mig så mycket! så mötte jag och matilda & ebba therese på ica, och plopp och pontus för dom skulle köpa godis så gick vi hem till pontus och kolla film.. men kan ju undra va det var för film? någon therese sa att vi skulle kolla på haha

typ hitler zombies som åt människor, alltså.. den var sjuk.. riktigt snuskig, man skratta typ, therese skratta iallafall mest, men det beror på hennes humor, eller ''humor'' man kan inte kalla det humor! jo faktiskt, vi skrattar ju åt samma saker, men endå! min humor är fortfarande bättre! men när filmen hade slutat blev alla skittrötta! & pontus sov och therese och jag hörde musik från therese jackficka, så skulle vi böja oss ner, så dunkar vi in våra huvuden i varandra, så själv har man en bula i huvudet nu! jätte skön? nej.. fyfan

åkte bil till högbo senare med jimmie och dom. slutade med att jag kom hem halv 3?..
åh gud, det är så sjukt kallt ute också! jag är hes och förkyld som bara den! usch.. måste börja andvända varmare jacka!.. :(

nyvaken!


tandblekning på g!

storasyster kom nyss med en massa tandblekningar till mig! underbart, så jag sätter mig nog och gör det nu innan kvällen börjar.. ;) haha, det ser ut som värsta knarkarsprutorna.. men det är det inte! kan ta kort sen när jag sitter och biter ihop med skenan mellan tänderna till 10-20 minuter!

kommer bli sjukt jobbigt.. aja, men ska man vara fin får man lida pin! 





förlåt för suddiga bilder!! :( ..

matilda och ebba är på besök

matilda och ebba vad nyss här men gick hem för att äta :) dom kommer snart tillbaka igen snart. efter det så går vi och är med pontus & plopp och therese, det gick jätte bra för henne på mix megapol idag! det var thomas som ringde på chans till romans, och hon valde en dejt med han som dom ska ha imon tror ja de va?.. haha det var så roligt! 

jag satt och var skit hungrig och vela ha god mat! så mamma hade såklart med sig tacos hem från kockjobbet idag! och min lillasyster stina har paroat där hela veckan, så hon fick med sig lite godis man kanske ska smyga och ta? ;) ne så dum ska jag inte vara.. men iallafall så sitter jag och väntar på att min storasyster kommer med en present!.. ;)

kolla så gott! :D 

jag dör!

hej allesammans! :D jag är så jävla glad och spänd! för jag prata nyss med therese i telefon och mix megapol hade ringt henne och sa att hon skulle vara med i radion! sjukt! vi alla tror att hon ska va med på chans och romans! :D åh gud, jag sitter med radion på högsta volym och väntar att klockan ska ticka till kl. 14.00! för då finns min bästa vän med i radion!

är ni sugna på att kolla med?
http://www.mixmegapol.se/player



min hund äter banan?

haha, det var så roligt, mamma och pappa ropa nyss på mig, så satt dom och mata doris med banan?! åh herregud.. min hund är lite konstig? äter banan? hon är så söt! :D 

men ska lägga mig i sängen och kolla på HANGOVER 2 den verkar skit bra faktiskt! :D eftersom 1:an äger antar jag att denna också gör det, stina kolla nyss på den och skratta hela tiden, vilket jag säkert också kommer göra! & vet ni? jag längtar tills imon, för då är det fredag, vilket är lovley! :D men, vem är inte taggad på en fredag? det är vell alla? men imorgon ska jag vara med therese och plopp, vi har lite planer att välja mellan om vad vi ska göra. men det bestämmer vi imorgon. 

godnatt på er! 

här är en bild på mig och min bästa therese! har tyvärr ingen bild på mig och ploppis. men det ska vi allt ordna! 



min hund äter banan!

doris gillar banan?


söta lilla mamma!

imorse så var vi på gymnasiet bessemer och kolla olika linjer och sånt. Jag var inte intresserad av nånting förutom 
hotell-resturang(livsmedel som vissa säger)
jag satt bara i min egna värd och tänkte på att jag vill gå på stylist i gävle!.. haha knas unge jag är :(

aja, nog med det! jag vaknade 20 minuter innan min buss gick, jag fick storpanik! och då blir allt kaos, vilket det blev, men jag hann fixa klart, klä på mig & knyta skorna och springa till bussen med natta & matilda som står och skriker i hallen att BUSSEN GÅR SNART, SKYNDA min pappa ropa även också, alla tre bara stod och gapa! såklart så missade jag första avsnittet av tjuvarnas jul missa jag också, om ni inte vet vad det är så måste ni ta reda på det, jag menar? alla kollar vell på julkalendern? (NÄ)! inte roligt.. För jag kollar faktiskt på det, och så gjorde jag inte det. men ibland faktiskt! :D

iallafall så hade jag fått en adventskalender av mamma, fast jag är ''vuxen'' men lite extra godis är ju inte helt fel?! den är skit stor och allt, en godis varje dag! :D så gulligt! 
kolla vad häftig! 




fick dendär söta minimentosen med äppelsmak tror jag det va! gottigotti! ;)

alice tipsa - www.cocoo.se

Cocoo.se - är den trendmedvetna webbshoppen som säljer smycken, klockor och accessoarer av hög kvalitet med inspiration från kända varumärken.
Hos Dom hittar ni smycken, klockor, armband, halsband, ringar, örhängen, klockhalsband och herrsmycken till bästa pris. Deras smycken är nickelfria och levereras till dig snabbt och fraktfritt! ;) vem gillar inte det lixom?! 

http://www.cocoo.se/ HÄR HITTAR NI ALLA SNYGGA SMYCKEN!

Jag har hitta jätte snygga saker där! här är några tips på snygga saker jag skulle vilja köpa:
örhängen




ringar


hårsmycken



i'm back!

förlåtförlåtförlåt..
Jag har inte orkat bloggat för det är blablabla.. men nu är jag här! storbloggning blir de nu!
;)

Hej på er, jag vet att jag inte bloggat så bra.. men iallafall 1 inlägg per dag i 5 dagar nu! bättre än inget?! ;) men jag är iallafall på ''plats'' igen eller vad man ska kalla det. Igår ringde syster stina mig och fråga om jag skulle med mamma och henne till valbo, och det vela jag såklart! :) så mamma och stina kom och hämta mig när jag slutade och vi åkte till valbo, gick runt och kolla och jag hitta lite smått. Vi skulle in för att kolla lite julklappar osv, vi har köpt till hjalmar, han kommer dö när han får det, det är till wii som han har på sitt rum, typ en platta man ställer gubbar på och kommer till olika värdar, man kan köpa fler gubbar och allt, skit kul, tillomed så jag vill ha ett! och han är kille och är 5 år, jag är tjej och jag är 15 och sitter och säger att jag vill ha ett ''killspel'' för 7 åringar.. alicealicealice..

och vet ni? det är sjukt irreterande att skriva på datorn & mobilen och sånt just nu, för jag har lösnaglar.. & när jag skulle dra igen gylfen efter att jag har kissat, det gick ju inte nästan! jag är rädd att dom lossnar! hahaha.. tänk om det skulle bli så att jag inte fick igen dom? hur skulle jag göra då? haha, stå där och ropa på hjälp eller?! tur att jag bara va hemma då.. annars hade jag nog fått stått och ropa hjälp! :o

ojusste.. ni måste se vad söt doris är i hennes nya tröja! den är rosa och stickad :) ni skulle sätt när jag satt på henne den, hon var helt stel i kroppen, hon tyckte det var så obekvämt så hon höll på att dö! såg så sjukt roligt ut! :D så när jag tog av henne den så gick hon normalt med den, men nu har vi haft på henne den och hon går som vanligt! och det bra är att doris kan gå utan koppel! hon vill inte ha koppel, hon går inte 1m med koppel, men om man tar av henne det så rusar hon iväg! 

saker jag köpte åt mig själv igår! 
ear cuff - denna earc. hittar du på glitter

lösnaglar - dom kan man hitta i alla affärer, inte alla då, men h&m, ett vanligt ica, ica maxi eller något är ett typiskt ställe fullt med olika sorter! :)

svart stickad tröja - den hittar du på h&m den finns i randigt ( vit/blå ) och en mörkgrön och röd tror ja?

läppglans - luftar vattenmelon och kommer från h&m, det är h&m's egna. glänser fint om läpparna!

hundtröja - den hittar ni på djurmagazinet! tips till er med hund, katt går vell också bra antar ja,
eller? :o kolla så söt hon är! :D 


RSS 2.0